NIJMEGEN – Er staat iets bijzonders te gebeuren in Nijmegen. Op de hoek van de Koningstraat opent een echte circuswinkel voor klein en groot. Wie weet ziet u hier zo maar iemand wegrijden op een eenwieler. En past u ook op voor rondvliegende diabolo’s?

Voor alle circusartiesten
In de circuswinkel vinden beginnende en ervaren circusartiesten een groot assortiment aan jongleer artikelen. Van stelten en Chinese bordjes tot devil sticks en vuurartikelen. Decircuswinkel heeft bovendien een bijzondere band met het Kerstcircus van de familie Freiwalt dat in Nijmegen te vinden is sinds 19 november 2013. In de winkel meer hierover.

Magisch
Ander magisch aspect van de circuswinkel is dat deze slechts een week is geopend: vanaf maandag 25 november 2013. Daarna is de locatie aan Koningstraat 35 in Nijmegen beschikbaar voor een volgende pop up store. Te boeken via Zazone, sterk in tijdelijke winkels.

Noot, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over de circuswinkel kunt u contact opnemen met Ad Vlaar, via telefoon nummer 024-3501856 of mail: info@circuswinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.