Open Coffee Beuningen vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats bij Slot Doddendael in Ewijk. Het is vrij toegankelijk en heeft een informeel karakter. Aanmelden is niet nodig.

Ondernemers en bestuurders uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meestal is er een korte presentatie van een kwartier met een onderwerp dat voor de aanwezigen interessant is. Tijdens de Open Coffee Beuningen op woensdag 4 december a.s., biedt Rob de Bruin van Viquel Automation u de koffie aan en geeft u een korte introductie in de wereld van digitaal archiveren geven.  Zet u 4 december alvast in de agenda?

Zie ook www.opencoffeebeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.