NIjmegen – Zaterdagmiddag raakte een 39-jarige motorrijder uit Boxmeer zwaargewond bij een verkeersongeval met een bus. De aanrijding vond plaats in Nijmegen op de Van Appelterenweg met de Meijhorst.

Rond 14.00 uur reed de busbestuurder over de Van Appelterenweg en bij de kruising met de Meijhorst, waar hij voor zijn vaste route linksaf de weg inreed. Op het kruisingsvlak is door nog onbekende oorzaak de aanrijding tussen beide voertuigen ontstaan en de motorrijder ten val gekomen. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

De 52-jarige bestuurder van de bus in meegenomen naar het politiebureau voor verhoor over de toedracht van het verkeersongeval. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft op de plaats van het ongeval een technisch onderzoek ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.