Het grootste geheim van Kerst is gek genoeg een geheim dat iedereen mag weten! En cabaretier Herman Boon gaat in december in zijn gloednieuwe theaterprogramma ‘Schitterend’, tijdens vier optredens door het hele land, dat geheim onthullen.

Herman Boon is een evangelist, cabaretier, spreker en liedjesschrijver voor jong en oud. Naast zijn programma’s en cds voor volwassenen heeft hij tientallen kinderliedjes op zijn naam staan die door het hele land gezongen worden. De afgelopen jaren trekt Herman rond kerst het land door met een afwisselend programma (bedoeld voor een publiek vanaf 12 jaar) vol verhalen, grappen, liedjes en typetjes.

Dit jaar heeft dat programma als titel ‘Schitterend’. “Kerst is het mooiste moment van het jaar” zegt Herman. “Het is de geboorte van de Redder van de wereld. Deze wereld is een zooitje, maar er is een oplossing voor. En die oplossing is schitterend. Het is de mooiste gebeurtenis die de mensheid is overkomen!”

Tijdens de avonden vertelt Herman Boon op zijn geheel eigen manier het kerstverhaal. Met de verschillende typetjes, de vele grappen en liedjes voor jong en oud worden opvallende verhalen verteld. Zoals het verhaal van een meisje dat een wijze man opzoekt met de vraag waarom mensen zo lelijk doen. Maar de wijze man heeft een bijzonder medicijn; een medicijn dat iedereen aardig maakt…

Uiteindelijk komt Herman Boon uit bij hét verhaal. “Ieder mens heeft het recht om in ieder geval één keer het echte kerstverhaal te horen” zegt Herman. “Veel mensen hebben vooroordelen en gedachten over kerst die niet kloppen, dus het is leuk om te horen hoe het nu eigenlijk echt met kerst zit.”

Beleef het kerstverhaal als nooit tevoren met ‘Schitterend’!

Alle data en info op een rij:

  • Vrijdag 13 december – Levend Evangelie Gemeente, Aalsmeerderbrug
  • Zaterdag 14 december – Evangelische Gemeenschap, Sneek
  • Zaterdag 21 december – Breepleinkerk, Rotterdam
  • Zondag 22 december – De Schuilplaats, Ede
Kaarten (excl. €2 reserveringskosten) kosten in de voorverkoop 15 euro per persoon.

De concerten beginnen om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.