NEC slaagde er zaterdagavond in om na een achterstand van twee doelpunten tegen FC Twente alsnog met een puntendeling van het veld te stappen. Dit tot tevredenheid van Michel Breuer die aangaf dat de Nijmegenaren na de tweede tegentreffer rijp waren voor de slacht.

“Uit bij Twente; dan mag je wel blij zijn met een punt. Als je hier 2-0 achter staat bij rust dan is het normaal gesproken kansloos. Dan wordt je eigenlijk van het kastje naar de muur getikt en dan houdt de keeper ons nog een paar keer op de been”, aldus de verdediger tegenover de camera van Omroep Gelderland.

FC Twente kwam in eigen huis nog voor de pauze op voorsprong door treffers van Luc Castaignos en Quincy Promes. Na rust kwam de ploeg uit Nijmegen terug door doelpunten van Soren Rieks en Jakob Jantscher.

NEC blijft ondanks de puntendeling hekkensluiter van de Eredivisie. RKC Waalwijk behaalde net zoals de Nijmegenaren slechts negen punten uit twaalf wedstrijden, maar het doelsaldo van de Brabanders is net iets beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.