Groesbeek – De politie heeft meerdere bruikbare tips ontvangen over een zware mishandeling tijdens de kermis in Groesbeek. Het televisieprogramma Dossier GLD besteedde donderdag 31 oktober aandacht aan deze zaak. De politie heeft de tips, waarin ook namen zijn genoemd, in onderzoek.

Beeldmateriaal

Verder is uit getuigenverklaringen het sterke vermoeden ontstaan dat er mensen zijn die de ruzie of de mishandeling gefilmd hebben. De politie heeft nog geen beeldmateriaal ontvangen van dit incident en doet een dringend beroep op getuigen die beeldmateriaal hebben om dit alsnog over te dragen aan de politie, desnoods anoniem.

Beeldmateriaal overdragen aan de politie kan uiteraard altijd fysiek op een politiebureau, maar beeldmateriaal kan ook worden geupload via het meldformulier op politie.nl (via ‘melden’).

Mishandeling

De zware mishandeling in Groesbeek vond plaats op zondag 1 september, iets voor 01.00 uur. Een 44-jarige man uit Nijmegen werd zwaar mishandeld in een feesttent, tijdens de kermis. De man probeerde een ruzie die was ontstaan tussen zijn zoon en een groep mensen te sussen, maar werd vervolgens zelf zwaar mishandeld. Meerdere mannen hebben de Nijmegenaar geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep meerdere botbreuken in zijn gezicht op en is nog steeds aan het revalideren.

Politieonderzoek

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in maar heeft tot op heden nog geen verdachten aan kunnen houden in deze zaak. Tips en getuigenverklaringen zijn nog altijd zeer welkom. Heeft u iets gezien van de ruzie en/of mishandeling of weet u meer, en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.