Van 9 tot en met 14 december opent er een bijzondere pop-up store bij het Koningsplein in Nijmegen. Deze pop-up store heeft de naam De Debuutshop en is gevuld met debuterende auteurs die zichzelf gaan profileren als schrijvers en hun boeken tijdens deze week gaan promoten, signeren en verkopen.

De organisatie van De Debuutshop is in handen van Thiery Thielemans, auteur van het boek ‘Hotel Mama’ dat medio september is verschenen via uitgever Kaft Media. Thielemans geeft collega-auteurs met De Debuutshop een podium om zich tijdens deze week te presenteren en om hierbij hun boek op een aansprekende manier meer bekendheid te geven. Gedurende de week van De Debuutshop in Nijmegen is er dagelijks een gevarieerd programma waarbij auteurs voorlezen uit eigen werk, signeersessies houden en bezoekers vragen mogen stellen aan de aanwezige auteurs met betrekking tot het schrijfproces, de totstandkoming van het boek en de uiteindelijke uitgave. Uiteraard mogen er ook andere vragen gesteld worden.
Er is tijdens De Debuutshop een zeer gevarieerd aanbod van auteurs, schrijvend in diverse genres. Zo zijn er schrijvers van kinderboeken, fantasy verhalen, (autobiografische) romans, thrillers en literatuur. Gezamenlijk nemen deze auteurs met hun boeken plaats in de volledig in kerstsfeer gebrachte Debuutshop in Nijmegen.

De week van 9 t/m 14 december belooft een verrassende week te worden waarin lezend Nederland kennis kan maken met nieuwe auteurs en hun boeken!

33 gedachte over “Unieke pop-up store van debutanten bij het Koningsplein in Nijmegen”
 1. Les raisons qui Talons Louboutin Femme plateforme Chaussures seront fortement soutenus parce que sa couleur et le design rend chaque femme à regarder girly et mignon delà de ses pompes tout droit, vous êtes le niveau requis et le style que toute femme a besoin dans sa vi. Et maintenant, pas cher Talons Louboutin Femme plateforme Chaussures est sall chaud dans notre boutique en ligne, l’action.
  chaussures Christian Louboutin http://www.launchmycoachingbusiness.com/wp-feed.php

 2. Quand vous regardez les Chaussures Louboutin Femme Plat Ballerines à la première vue, vous aimerez ce Chaussures Louboutin Femme Plat Ballerines. Moreover de style, vous pouvez profiter de la livraison gratuite et une livraison rapide.Et maintenant, pas cher Chaussures Louboutin Femme Plat Ballerines est sall chaud dans notre boutique en ligne, l’action.
  Christian Louboutin soldes http://murdochfamilylawyersbrisbane.com.au/wp-feed.php

 3. Jimmy Choo Women Flats Sale for outlet are a great option in the summer as they are light to wear, flattering and easy to walk in so they can be worn with feminine dresses, skirts and tight shorts. There are various of styles out there for your choice, and colors you choose should, and in most cases will, be determined by your usual style and the occasion.
  Jimmy Choo Shoes For Women http://muhammeddayan.com/wp-feed.php

 4. Jimmy Choo Women Trainers Sale,70% off discount! Every people who love do sports should have these luxury fashion brand Jimmy Choo in them closet, from walk, for every occasion, and in every season! Jimmy Choo Shoes Sale trainers will make you confortable and more relax when you running. Jimmy Choo Online sale trainers is the latest trend of spring and summer footwear!
  Jimmy Choo Shoes Sale http://parandkamgouyan.com/wp-feed.php

 5. Discount Jimmy Choo womens Sneakers Sale shoes are one of the greatest choices for girls that love to dressing up clothes without adding height or hearting their feet. When you look for fashion and style, a pair of these cheap Jimmy Choo shoes with matching attire gives you a laid back feel. These Jimmy Choo shoes sale with low price are always safe to walk without stress.
  jimmy choo silver shoes http://photos.jimmadras.com/wp-pass2.php

 6. Jimmy Choo Wedges make women look better pick, as a fashion queen, high heels more indispensable trend equipment. So various styles of Jimmy Choo Women Wedges Sale also come in handy. Special design enough to crash a cold temperament dressed to go out on to bring in the “superior” taste while also enhance one. Buy one pair of Jimmy Choo Sale shoes.
  jimmy choo outlet uk http://uniekdesigns.com/wp-pass.php

 7. Welcome to Jimmy Choo women shoes outlet online store. We have offered many kinds of Jimmy Choo shoes for women,such as pumps, wedges, sandals, boots and trainers. Our Jimmy Choo shoes outlet makes Jimmy Choo women shoes affordable to every person. Regardless of what kind of dress you will wear, the most essential adornment for woman is Jimmy Choo shoes.
  cheap jimmy choo shoes http://markgeorge.com/wp-feed.php

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.