Schaijk – Oplettende getuigen hebben vrijdagmiddag de politie op het spoor gezet van kledingdieven die dan ook snel aangehouden zijn.

De getuigen belden om 17.30 uur de politie met de melding dat twee mannen kleding uit een kledingcontainer voor het goede doel aan de Runstraat in Schaijk haalden en weg reden in een auto. Ze gaven ook het kenteken door waarna politie-eenheden post konden vatten op de snelweg in de richting van Nijmegen waar de tenaamgestelde van de auto woonde. En kort daarna kwam inderdaad de auto langsrijden. De twee inzittenden van de auto, 23 en 33 uit Nijmegen, werden aangehouden en naar het bureau gebracht. In de auto lagen enkele zakken met kleding. Ze bekenden het feit en werden na verhoor heengezonden, met een uitnodiging om in januari 2014 voor de rechter te verschijnen voor dit feit op zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.