Door de verbouwing van de wijkvoorziening in de Meijhorst is het te ontwikkelen STIP genoodzaakt om te zoeken naar een tijdelijk onderkomen. STIP wordt een centraal informatiepunt waar inwoners op een toegankelijke manier informatie en advies kunnen krijgen over werk & inkomen, zorg & welzijn en wonen.

Er zou sprake zijn van een tijdelijke locatie in Zwanenveld. De Nijmeegse Fractie is van mening dat dit, in verband met de parkeerdruk in de wijk, een ongelukkig keuze zou zijn. Daarnaast zou het betaald parkeren de laagdrempelige toegang van het STIP kunnen belemmeren.

De fractie stelt daarom voor om het STIP een plaats te geven in een lege winkelruimte in de Meijhorst. Hierdoor kan de leegstand in de wijk tijdelijk tegengegaan worden en kan het STIP een goede start maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.