Met Hans Mulder de NEC selectie verbeteren? De middenvelder is op proef bij de Nijmegenaren en maakt daar volgens de technische staf een uitstekende indruk, meldt Omroep Gelderland.

Anton Janssen, trainer/coach van de hekkensluiter in de Eredivisie, liet recent al doorschemeren graag verder te willen met de tester. Indien Mulder een contract tekent bij NEC is hij de vijfde tussentijdse versterking voor de club uit Nijmegen. Eerder werden Jeffrey Leiwakabessy, Jakob Jantscher, Marnick Vermijl en Samuel Stefánik al aangetrokken na de start van de competitie.

Mulder is transfervrij nadat Willem II aan het einde van het voorgaande seizoen zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. De middenvelder liep in het seizoen 2012/2013 uitgerekend tegen NEC een zware blessure op waardoor hij langdurig niet inzetbaar was voor de Tilburgers.

De 26-jarige middenvelder begon zijn professionele carrière in dienst van RKC Waalwijk. Na vijf seizoenen maakte hij de overstap naar Willem II.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.