Einde bekeravontuur Achilles 2

Achilles 2 heeft het bekeravontuur in de districtsbeker geen goed vervolg kunnen geven. Vierdeklasser SC Millingen was te sterk in een over het algemeen rommelig en in de uitvoering een matig duel. Er gingen te veel dingen mis om als team goed in de wedstrijd te komen. Na 15 minuten scoorde Millingen een doelpunt uit een vrije trap. Een kwartier voor werd weer uit een vrije trap vanaf de zijkant binnen gekopt: 2-0. Voor de rust kregen de wit-zwarten nog twee kleine mogelijkheden, maar de scherpte in de afronding ontbrak.

Na rust ging Achilles iets meer opportunistisch spelen. Dit resulteerde 10 minuten voor tijd in de aansluitingstreffer van Joris Derks. Vervolgens werd er nog alles aan gedaan om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar het zat er helaas niet in. Het vizier kan dus volledig op de competitie gericht worden. A.s. zondag staat om 10:00 u de uitwedstrijd tegen Longa’30 in Lichtenvoorde op het programma.