JIN@LUX: THE LIVING CITY PROJECT

Ticket: 15,00

Diederik Rijpstra is een jonge trompettist die sinds een tijdje al weer in New York woont, maar nog regelmatig ook in Nederland te vinden is, in het verleden met de jonge honden band Quincey en de laatste jaren met zijn eigen kwartet Wampun.

Hij komt vanavond met zijn Amerikaanse band zijn nieuwe project en nieuwe cd presenteren, Living City. Diederik laat zich bij dit project inspireren door de universele energie tussen mensen in de grote stad. The Living City is ontstaan tijdens het vierjarige verblijf van de trompettist-componist in New York. Geluidsopnames van verschillende straten in New York zijn verwerkt in het titelnummer, waarin in de stad ontwaakt, opleeft en weer tot rust komt.

Diederik Rijpstra – trompet, Andy Milne – piano, Greg Ritchie – drums, Zack Lober – bas, Keisuke Matsuno – gitaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.