Vacature (Senior) Intercedent

(Senior) Intercedent in Nijmegen

Help jij vandaag Yassin aan een baan en morgen Denise? Dankzij jouw dagelijkse inzet kunnen zij in het weekend net wel dat ene dagje extra weg. Als (Senior) Intercedent voor de vestiging Nijmegen bemiddel je tussen werkzoekende kandidaten en je MKB- en Grootbedrijf klanten met een vacature. Jij maakt dus de perfecte match. Of iemand ergens goed past zie je niet altijd op een cv. Daarom vraag je door waar een ander allang gestopt is en bespreek je met de kandidaat hoe je kan helpen aan werk van betekenis. Je proeft de sfeer bij je klant, je kijkt mee op de werkvloer en zo weet je wie er zich thuis gaat voelen. ?Samengevat zijn jouw taken:

  • Schat zoeken. Jij vindt die speld in een hooiberg. Dit doe je door creatief te recruiten en slim social media, zoals LinkedIn, in te zetten. Je boort je eigen netwerk aan en je speurt onze database af. Je bent altijd op zoek naar kandidaten die je kunt helpen aan werk van betekenis.
  • Bouwen.?Je bouwt de relatie met je klanten uit door contact te onderhouden en ze met raad en daad bij te staan. En die relatie is je heel wat waard. Het gaat bij ons om een duurzame relatie met klanten. Je denkt mee en optimaliseert processen zoals voorstellen, in dienst treden en onboarding. Verder ben je voor je klant expert en sparringpartner op het gebied van wet- en regelgeving in flexibele arbeid.
  • Campagne voeren.?Je voert campagne voor jouw klant. Je hebt namelijk de drive om de vacatures te vervullen. Je speurt onze database af, gebruikt social media en zet het UWV in. Je krijgt veel vrijheid om creatief te recruiten. Wil je flyeren op een beurs? Doen! Wil je goodiebags uitdelen op een festival? ?Maak maar een plan.
  • Deuren openen. Jij komt op plekken waar Olympia nog niet eerder was; bij nieuwe klanten. Je pakt de telefoon en belt die klant die jou nog niet kent. Zonder twijfel stap je in de auto om alleen of samen met de sales consultant Olympia onder de aandacht te brengen. (Koude) acquisitie voelt voor jou als een warm bad.
  • Likes verzamelen. Je bouwt de relatie met je bestaande klanten uit door contact te onderhouden en ze met raad en daad bij te staan. En die relatie is je heel wat waard. Het gaat bij ons om een duurzame relatie met klanten. Dit staat bij jou voorop.
  • Koffiedrinken. En terwijl je in je koffie roert praat je met de flexkrachten en luister je vooral goed. Je houdt intensief contact en spreekt met hen over hun ambities, ontwikkeling en professionalisering. Ook voor de laatste informatie over wet- en regelgeving kunnen ze bij jou terecht.
  • Bewaken. Je bent bewaker van processen, van dossiers en van een juiste vastlegging van je administratie. Saai? Welnee, als jij alles op orde hebt draag je bij aan de kwaliteitseisen die aan dit werk worden gesteld.


Functie:(Senior) Intercedent, Sales recruiter
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2775 – 2775
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. (Senior) Intercedent Olympia 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures