Vacature (Junior) Adviseur Financiën en Control

(Junior) Adviseur Financiën en Control in Nijmegen

Referentienummer: FAVAC2023 Startdatum: 07-11-2023 Sluitingsdatum: 19-11-2023 Opleiding HBO Salaris Max € 5.009,- Uren 32/36 uur Afdeling Financiën

Reageer tot en met 19-11-2023

Nijmegen staat de komende jaren voor opgaven van formaat. Ruimtelijk, economisch, sociaal en dienstverlenend. Met name in het sociaal domein staan we de komende jaren voor een aantal complexe vraagstukken en is de financiële druk hoog. Dit vraagt ook veel van het team Financieel Advies en Control. De burger staat centraal; een gemeente is er ten slotte niet voor zichzelf. Hier werken mensen met ambitie om bruggen te bouwen. Via onze kernwaarden één organisatie, in een netwerk en wendbaar, stimuleren wij medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Wie werkt voor de gemeente Nijmegen, betekent iets voor de Nijmeegse burger. Ook jouw werk als adviseur Financiën en Control raakt de samenleving. Jouw werk doet ertoe!

Wat ga je doen?

Als (junior) adviseur Financiën en Control ga je de senior adviseur Financiën en Control ondersteunen in haar rol als partner voor het management en ben je een goede gesprekspartner voor de senior adviseur met wie je nauw samenwerkt. De nadruk van deze functie ligt op het voorbereiden en maken van managementinformatie.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Uitvoeren van het financieel beheer en het maken van de prognose op basis van diverse informatiebronnen;
 • Je voert analyses uit en verstrekt daar waar nodig financiële overzichten en levert zo een bijdrage aan de diverse producten van de P&C cyclus;
 • Het bijdragen aan de innovatie van onze informatievoorziening. Je bent hierbij voortdurend op zoek naar manieren om ons werk te verbeteren en nog effectiever te maken.

Wie zijn wij?

Je zorgt met je collega's van het team Financieel Advies en Control dat voorstellen voorzien worden van financieel advies. In het team Financieel Advies en Control werken 50 collega's die op verschillende wijzen bijdragen aan het tot stand komen van het financieel advies.

Wat bieden wij jou?

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart en daar belonen wij je graag voor. Benieuwd wat je ervoor terug krijgt? Lees dan verder!

 • Een mooi salaris in schaal 10! Afhankelijk van jouw ervaring ontvang je een salaris tussen de €3.396 en €5.009 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Ben je een starter op de arbeidsmarkt? Dan is het mogelijk dat je start in schaal 9. Je ontvangt dan een salaris tussen de €3.167 en €4.537 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar. Extra dagen bijkopen behoort dus tot de mogelijkheden!
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast, voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een hybride manier van werken. Jij past jouw werkplek en tijden aan zodat het past bij jouw functie en persoonlijke situatie.
 • Een mooi opleidingsaanbod. We bieden je de ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Zowel fysiek als digitaal. De keuze is aan jou!

We zien graag het volgende terug op je cv:

 • Een hbo diploma op het gebied van (bedrijfs)economie, accountancy of bedrijfskunde;
 • Het is mooi als je kennis en ervaring op het gebied van gemeentefinanciën en Planning & Control hebt, maar we nodigen ook starters op de arbeidsmarkt uit om te reageren!

Maakt jouw hart een sprongetje bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct! Je kan reageren tot en met 19 november 2023. De gesprekken vinden plaats in week 48. Heb je toch nog vragen? Annette van den Dries, manager Financieel Advies en Control vertelt je graag meer! Je kan haar bereiken via: of .Functie:adviseur financiën & control
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3167 – 4537
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. (Junior) Adviseur Financiën en Control Gemeente Nijmegen 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures