Vacature (Gediplomeerd) Fietsenmaker

(Gediplomeerd) Fietsenmaker in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

(Gediplomeerd) Fietsenmaker in Nijmegen

SAMENVATTING

Voor onze fietsenbank (voedselbank maar dan voor fietsen) geef je leiding aan het team fietsenmakers. In onze grote werkplaats/loods zorg je dat het team fietsenmakers lekker en vlot door kan werken. De fietsenbank krijgt gebruikte fietsen gedoneerd, maakt ze gebruiksklaar, en geeft ze gratis aan minima die een fiets nodig hebben, maar niet kunnen betalen. Jij zorgt met je team en de floormanager dat dit proces goed en prettig verloopt.

Je selecteert de gedoneerde fietsen die gerepareerd kunnen worden, instrueert de fietsenmakers, zorgt voor inkoop benodigde onderdelen.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Taakomschrijving:

Je selecteert de gedoneerde fietsen op benodigde reparaties. Die draag je over aan de fietsenmakers. Je instrueert hen en begeleid bij (technische) vragen. Je gebruikt de checklist waarmee je bekijkt of de fiets gereed is voor uitgifte. Je beheert onderdelen, materialen en gereedschap. Je stelt inkooplijsten op van wat er nodig is (bellen, zadels, banden, etc.). Je stemt af met de medewerker "aanvraag fietsen", zodat de gevraagde fietsen het eerst gerepareerd worden. Je ziet toe op veiligheid fietsen en medewerkers. En … zorgt voor een heel fijne werksfeer. De floormanager is je compagnon in het creëren van een functionele en veilige werkplaats.

Functie-eisen:

- Je bent een ervaren (gediplomeerd) fietsenmaker, of voldoet aan de eisen daarvan

- je weet hoe je een goed draaiende werkplaats kunt runnen

- je bent daarin slagvaardig

- Je kunt goed samenwerken

- Je hebt een prettige begeleidingsstijl.

- Je vindt het fijn in een team vrijwilligers te werken

- Je wil langere tijd werken voor het project.

Je werkt op de nieuwe grote werkplaats/loods van 150 m, met meerdere werkplekken en opslag en uitgifte van fietsen. Het is goed ingericht met diverse fietswerkplekken, gereedschap, benodigdheden, kantine.

Wat maakt het werk de moeite waard?:::

- Een fiets hebben is zo belangrijk! Het maakt dat iemand weer zelfstandig ergens naar toe kan! Daar draag jij aan bij.

- Je maakt mensen gelukkig

Het Huis van Compassie is een laagdrempelige plek waarin vele verschillende activiteiten plaatsvinden waarbij compassie met mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie centraal staat. Compassie met bijvoorbeeld daklozen, ongedocumenteerde vreemdelingen, mensen die in armoede leven en mensen die sociaal geïsoleerd zijn en/of zorg behoeven.

We organiseren activiteiten voor mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie, maar tegelijkertijd ook voor mensen die het goed vergaat. Juist de ontmoeting tussen verschillende groepen mensen streven wij na, omdat dit kan leiden tot begrip voor elkaar en respect.

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!


Functie: fietsenmaker Startdatum: 02-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. (Gediplomeerd) Fietsenmaker Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 02-11-2023


Functie:fietsenmaker
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. (Gediplomeerd) Fietsenmaker Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures