Vacature [dutch IT-Student Coach

[dutch IT-Student Coach in Nijmegen

Career


[Dutch] IT-Student Coach

Bit Academy

Contact

Website:https://bitacademy.recruitee.com/o/it-student-coach/c/new

IT-Student Coach

Functieomschrijving

We zoeken developers (in opleiding) die het leuk vinden om een (vaste) ochtend, middag, avond of dag in de week volwassenen online te helpen leren programmeren als community coach.

Bij de Bit Academy leiden we samen met het bedrijfsleven de programmeurs van de toekomst op. Met een sterke focus op peer-to-peer onderwijs, leren door te doen en autonomie behaalt een student binnen 3 jaar een volwaardig MBO diploma. De nauwe samenwerking met het bedrijfsleven zorgt ervoor dat het onderwijs up-to-date blijft. De studenten zijn gemotiveerd om elke dag een beetje beter te worden en hier helpen wij ze bij. Wanneer zij klaar zijn met de Bit Academy kunnen zij met vol vertrouwen een start maken aan hun carrière.

Voor de Bit Academy is 'een leven lang leren' een belangrijk thema. Want ook na je MBO studie moet je jezelf blijven ontwikkelen om relevant te blijven. Hierom doet de Bit Academy mee met het NL Leert Door programma. Dit is een subsidieregeling van de overheid, waarmee volwassenen gratis een opleiding (online) kunnen volgen. Wij bieden binnen deze regeling de 10 weekse opleiding junior data engineer en full stack web developer aan, waar inmiddels een groot aantal deelnemers met ontzettend veel plezier aan mee doen.

Tijdens deze 10 weken heeft een deelnemer met een vaste groep elke week een online bijeenkomst van 2 uur. Door deel uit te maken van een vaste groep wordt het leren bevorderd. Buiten deze online bijeenkomst om kan een student altijd met vragen terecht in onze Online Learning Community (in Slack). Hier staan andere deelnemers en community coaches klaar om te helpen. Ook zijn er elke dag meerdere live coding sessies. Hierin licht de community coach bepaalde technieken verder toe in een Zoom call. De community bepaalt door middel van een poll het onderwerp van deze live coding sessie.

Beschik je niet over alle functievereisten? Onderzoek laat zien dat vrouwen en mensen met een migratieachtergrond minder snel op vacatures reageren wanneer ze niet voldoen aan alle gevraagde functievereisten. Bij Bit Academy bouwen we aan een diverse en inclusieve werk- en leeromgeving. Als je enthousiast bent over deze rol, maar jouw werkervaring niet perfect aansluit op de vacature, willen we je aansporen om tóch te solliciteren. Het kan zijn dat je alsnog de juiste kandidaat bent voor deze of een andere rol binnen Bit Academy.

VereistenFunctie:dutch it-student coach
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. [dutch IT-Student Coach Studievereniging Postelein voor Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures