N.E.C. huurt Ali Messaoud van FC Vaduz

N.E.C. huurt tot het einde van het seizoen 2016-2017 de middenvelder Ali Messaoud van het Liechtensteinse FC Vaduz.

De 25-jarige Messaoud begon zijn carrière bij DWS in Amsterdam, waar hij ook geboren werd. In 2008 stapte hij over naar de opleiding van AZ , waar hij in september 2011 debuteerde in de KNVB Bekercompetitie. Zijn eredivisiedebuut volgde in oktober en maakte Messaoud toevalligerwijs tegen de club waar hij het komende half jaar zal spelen: N.E.C.

In 2013 maakte Messaoud de overstap naar Willem II. Met de Brabantse club werd hij in zijn eerste jaar kampioen van de eerste divisie, waar hij met tien doelpunten en acht assists een aanzienlijk aandeel had in het behalen van deze titel. Na een jaar Eredivisie met Willem II tekende Messaoud in juni 2015 een contract tot medio 2018 bij FC Vaduz, dat op dat moment net was gepromoveerd naar de Zwitserse Raiffeisen Super League.

Technisch manager Edwin de Kruijff: “Ali is een nummer 10 met een groot loopvermogen en goede techniek. Een creatieve speler die zijn meerwaarde zal gaan hebben. We zijn blij dat hij bij ons komt tot het einde van het seizoen!”

Ali Messaoud zal net als Jordan Larsson met de selectie mee reizen naar het trainingskamp in Spanje.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.