De Klokkenluider van de Notre Dame in Cardo Theater

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid.

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn als hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

De cast bestaat uit Fred Butter in de rol van Frollo, de aartsdiaken van de Notre Dame. Rowan Smit kruipt in de huid van Quasimodo, Astrid Boerema en Lianne Artz spelen afwisselend de rol van Esmeralda. Zij worden bijgestaan door een ensemble van talenten van het Lucia Martha’s Institute for Performing Arts.

Cardo Theater

Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in een intieme sfeer. Al 20 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma.

Opus One musical – De Klokkenluider van de Notre Dame

Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode
Adres: Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: woensdag 25 januari 2017
Aanvang: 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur
Kaarten: <12 jr € 12,50, € 17,50
Voorstelling: Kindermusical (6+/8+)

Kaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland.

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op cardotheater.nl. U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.