Aftrap lezingentournee Engelen en Thieme in Nijmegen

Op 29 september vindt in Nijmegen het startschot van een reeks lezingen van Ewald Engelen en Marianne Thieme plaats. In lijn met hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’, zullen hoogleraar financiële geografie Engelen en PvdD-fractievoorzitter Thieme door het hele land spreken over de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes.

Ewald Engelen en Marianne Thieme waarschuwen in hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’ tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B! De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven, en bekroonde het met vier sterren.

De hoogleraar financiële geografie Engelen (UvA) en fractievoorzitter Thieme (Partij voor de Dieren) trekken de komende maanden het land door voor een serie lezingen over ‘De kanarie in de kolenmijn’. De aftrap hiervan vindt plaats op donderdag 29 september in filmhuis LUX in Nijmegen. De lezing is gratis en wordt georganiseerd door boekhandel Roelants. Na de lezing is er gelegenheid om de auteurs van het boek vragen te stellen en vindt er een signeersessie plaats.

Datum: donderdag 29 september 2016, tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie:  Filmhuis LUX, Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen
Reserveren: Klik hier om te reserveren. Of haal een kaartje bij de kassa van LUX.
Entree: Gratis

Meer informatie over het boek: partijvoordedieren.nl. Op de facebookpagina zullen de data en locaties van de overige lezingen bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.